V soboto je na sporedu nova članska rokometna tekma, in sicer bomo gostili šesto uvrščeno ekipo – in novinca v ligi – MRK Ljubljana.

Ljubljančani, ki jih drugo zaporedno sezono vodi trener Bojan Čotar, so okrepljeni vstopili v sezono 1.B lige in se trenutno nahajajo na šestem mestu lestvice (zgolj točko za nami). Rokometaši iz prestolnice s v pretekli sezoni zanesljivo osvojili naslov prvaka 2.A lige in se pred to sezono še okrepili (v želji po več kot le obstanku v ligi). Poleg trenerja v klubu deluje tudi nekdanji slovenski reprezentant Jure Natek (športni direktor). Mlada zasedba iz Ljubljane je na dosedanjih petih srečanjih dvakrat zmagala, dvakrat igrala neodločeno in enkrat igrišče zapustila sklonjenih glav.

Našo ivanško zasedbo čaka vse prej kot lahko delo, v kolikor želijo nadaljevati niz neporaženosti. Kaj bo odločalo, nam je pred dvobojem zaupal Nik Pirnat, ki se je to poletje slovenski rokometni javnosti predstavil tudi v slovenski mladinski reprezentanci: “V soboto nas vsekakor čaka težka tekma, saj Ljubljančani vsako napako kaznujejo s hitrim protinapadom. Naš cilj je, da napravimo čim manj tehničnih napak, da odigramo čvrsto obrambo in rezultat ne bi smel izostati. Upamo tudi na dobro podporo s tribun.”

Dvoboj naših in ljubljanskih rokometašev bo v soboto, 19. oktobra 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • 𝗽𝗼𝗱𝗷𝗲𝘁𝗷𝗲 𝗥-𝗨𝗡𝗜𝗚𝗔𝗥𝗗, ki je varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 207 obiskov, današnjih obiskov 1)