Po tem, ko so konec meseca maja s treningi začele naše mlade selekcije, se je v soboto prvič po prekinitvi tekmovanj zbrala tudi članska zasedba. V prijetnem druženju, ki ga je skupaj s preostalimi člani strokovnega štaba pripravil trener in žar mojster Aleksander Polak so se starim obrazom pridružili tudi novinci, ki bodo v prihodnji sezoni branili barve SVIŠ-a. Za hrano in pijačo je bilo odlično poskrbljeno, ni pa manjkalo tudi zanimivih in napetih dvobojev v namiznem tenisu, košarki in balinanju.

Še pred tem je o načrtih in ciljih kluba spregovoril trener Aleksander, ki je izrekel dobrodošlico vsem prisotnim, posebno novim članom, ki jih bomo predstavili v naslednjih dneh. Do svoje besede je prišel tudi predsednik kluba Marjan Potokar, ki mu je žal za nastalo situacijo z novim korona virusom, saj so naše ekipe pred prekinitvijo zasedale odlične položaje na prvenstvenih lestvicah. Toda na prvem mestu je zdravje in skrb za igralce, ki so prihodnost kluba. Ta v letošnjem letu praznuje okroglo obletnico in sicer častitljivih 60 let delovanja rokometa v naših krajih.

Upamo in želimo si, da se stanje kar najhitreje umiri in da se zopet v čim večjem številu vidimo v ivanški dvorani, ki je pripomogla k posrečenemu imenu kluba. SVIŠ namreč predstavlja prve črke krajev, kjer se je rokomet na našem območju najprej začel igrati, Ivančna Gorica pa je edina imela dvorano in tako smo dobili ime S(tična) V(išnja Gora) I(vančna Gorica) Š(entvid pri Stični).

Pomlajena, poletna članska ekipa za prihodnjo sezono je sestavljena in vam jo bomo v kratkem predstavili. Najprej novince v ekipi, nato pa še preostale člane ekipe. Vabljeni, da nas spremljate tudi v prihodnje!

 

(Skupno 648 obiskov, današnjih obiskov 1)