Sobotni večer prinaša dvoboj 7. kroga NLB Lige med domačim SVIŠ-em in gosti mariborskega Branika. Tekma se prične ob 19. uri. Boj za točke bo gotovo neizprosen, o čemer priča tudi stanje na lestvici. Gostje so na 9. mestu s 4-imi osvojenimi točkami, Ivančani zasedajo 12. mesto in imajo na svojem računu dve točki.

Z izjemo sobotne predstave v Škofji Loki, so ivanški rokometaši pustili zelo dober vtis v letošnji prvoligaški sezoni, pa vendarle do točk prišli samo na dvoboju z Dobovo. Tudi Mariborčani so premagali zasedbo Dobove, v drugem krogu pa so slavili proti Ljubljani.

Matevž Tekavčič, srednji zunanji igralec domače ekipe, ki je nekoliko več priložnosti za igro dobil na zadnjem srečanju proti Loki, je pred srečanjem podal naslednjo izjavo: »Na tekmo z Mariborom se pripravljamo tako kot na vse ostale. Osredotočenost na treningu je 100%, trudimo se popraviti vse napake. V tekmo gremo popolnoma sproščeno in z mislijo, da jo zmagamo. Vabim vse navijače, da nas pridejo spodbujati v domačo dvorano, saj so oni naš 8 igralec na igrišču.«

Podprimo naše rokometaše in jim s svojim glasnim navijanjem pomagajmo do novih točk.

Dejmo SVIŠ!!!

Sponzorji tekme so:

Gozdarstvo Ivan Mlakar s.p. iz Štor

Montažno pohištvo Bambi, Vanja Peter Bamburač s.p. iz Borovnice

AMP, Mladen Pavlović s.p. iz Ljubljane

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)