Po krajšem tekmovalnem premoru zaradi reprezentančnih aktivnosti in tekem v evropskih tekmovanjih, se nadaljuje rokometno državno prvenstvo. Ivanški rokometaši bodo v sobotnem večeru 9. kroga Lige NLB na domačem parketu gostili obalne rokometaše iz RD Koper. Tekma se prične ob 19. uri, za obisk je potreben pogoj PCT, ne pozabite pa tudi na osebni dokument.

Ekipi na prvenstveni lestvici loči točka razlike, Ivančani s šestimi točkami zasedajo 8. mesto, ekipa Kopra se nahaja mesto za njimi. Domači igralci si lahko ob uspešni igri in novih dveh točkah priborijo tretjo zaporedno zmago. Na zadnjem dvoboju v Šmartnem so slavili zanesljivo zmago (23-30), krog pred tem pa na domačem igrišču, v drugem delu, predvsem z odlično obrambno igro, strli ekipo Mariborskega Branika (25-20).

Jan Hočevar, novinec v moštvu Aleksandra Polaka, ki se uspešno vrača po neprijetni poškodbi gležnja, je pred srečanjem povedal sledeče: “Ta tekma za nas šteje dvojno, saj poleg tega, da igramo doma, je to še obračun z neposrednim konkurentom na lestvici. Vemo, kakšne so njihove kvalitete in pomanjkljivosti, na nas pa je, da slednje izkoristimo in osvojimo pomembni 2 točki. Potrebujemo tudi podporo s tribun, zato vse navijače vljudno vabimo v soboto na tekmo!”

Sponzor tekme je podjetje Boomer d. o. o. iz Ivančne Gorice, ki upravlja verigo trgovin za male živali Petish. Vabljeni v njihovo trgovino z opremo in hrano za domače ljubljenčke Petish v Ivančni Gorici.

Se vidimo v soboto ob 19. uri v domači dvorani. Navijamo za SVIŠ.

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)