Jutri se bosta v 24. krogu lige NLB na Kodeljevem pomerila RD Slovan in RK SVIŠ Ivančna Gorica. Domači so na prvenstveni lestvici 11., le mesto pred našimi rokometaši, toda obstanek v ligi so si z 18-imi točkami priborili že pred časom, med tem, ko naši fantje potrebujejo še kakšno točko, da bi tudi v prihodnji sezoni igrali v najmočnejšem kakovostnem razredu. Pred zadnjimi tremi krogi imajo sicer točkovno zalogo treh točk pred Ljubljano in Šmartnim. 

V prvem delu prvenstva sta se ekipi v 11. krogu pomerili v Ivančni Gorici. Po tem, ko sta ekipi na odmor odšli z izenačenim rezultatom (10-10), so Slovanovi igralci v končnici uspeli pobegniti domači ekipi in slaviti z izidom 22-26.

Na jutrišnje gostovanje se torej SVIŠ-evi igralci odpravljajo z željo po novih točkah in potrditvi obstanka med prvoligaši. SVIŠ-ev organizator igre in otrok Slovana, Marko Marojevič je takole napovedal srečanje: Jutri (op. v  soboto) nas čaka pomembna tekma proti ljubljanskem Slovanu. Na Kodeljevo prihajamo samozavestni in samo z enim ciljem. Pričakujemo napeto tekmo do zadnje minute.”

Navijači lepo vabljeni na Kodeljevo podpreti ivanške igralce. Tekma se prične ob 18.30 uri.

NAVIJAMO ZA SVIŠ!!!

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)