Zadnji avgustovski vikend so SVIŠ-evi privrženci že tradicionalno poskrbeli za organizacijo najmočnejšega in najštevilčnejšega turnirja v državi. Letos je bil ta že 12. po vrsti. Rekordno število ekip, rekordno število tekem, rekordna vročina, rekordno število sodnikov, časomerilcev, zapisnikarjev, zdravniške službe in rekordno število vsega preostalega osebja, ki je poskrbelo, da je tradicionalni turnir uspel v popolnosti. HVALA VSEM!!!

Zavedamo se, da bi kakšno stvar pri tako obsežnem projektu lahko izpeljali še boljše, toda odzivi ekip, igralcev, trenerjev, staršev, osebja in navijačev so samo pozitivni. Hvala vsem ekipam za izjemne boje, navijačem in staršem za obisk in športno navijanje ter vsem udeležencem, ki ste poskrbeli, da je bilo v Ivančni Gorici vse tri dni PRIJETNO in DOMAČE. Kljub izjemni vročini in posledično neugodnim razmeram na obeh igriščih, je turnir minil brez večjih in težjih poškodb, za kar gre zopet zahvala vsem vpletenim.

V treh dneh je v Ivančni Gorici nastopilo 36 ekip v kategorijah mlajših dečkov, starejših dečkov in kadetov. V sobotnem popoldnevu oz. večeru pa smo spremljali tudi 4 članske ekipe. Skupaj torej 40 ekip in kar 94 odigranih tekem. Končne razvrstitve po posameznih kategorijah najdete v spodnji grafiki.

V petkovem dopoldnevu smo bili deležni tudi obiska predsednika Rokometne zveze Slovenije, Bora Rozmana. Slednji je mlade rokometaše pozdravil in jim zaželel dober turnir in uspešno sezono. Ob tej priliki je izkoristili priložnost ter trenerju in pomočnikom srebrne slovenske kadetske reprezentance na OFEM čestital za dosežen rezultat. Del reprezentance je bil tudi naš članski trener Aleksander Polak. Čestitamo.

Podžupan Občine Ivančna Gorica, Tomaž Smole nas je s svojim obiskom razveselil v soboto. Ogledal si je boje v obeh dvoranah in se na lastne oči prepričal o odlični organizaciji celotnega turnirja. Mi pa smo z zanimanjem pogledovali na zunanje igrišče in se izza gradbene ograje prepričali, da sodobni športni park dobiva končno podobo (preveri tudi ti).

V nedeljo so potekali napeti boji za končne razvrstitve v vseh treh kategorijah. Po razglasitvi rezultatov smo se vsi prostovoljci in klubski privrženci, ki se nas je v treh dneh nabralo preko 90, v poznih popoldanskih urah oddahnili, da je turnir več kot uspešno za nami. Zahvala tudi obema ravnateljema šol, Milanu Jevnikarju in Marjanu Potokarju ter vsem delavcem šole, ki so prispevali velik in nepogrešljiv del pri izvedbi turnirja (prehrana, spanje, igrišča, čiščenje, ipd.).

Najpomembnejše pa pride na koncu. Zahvalili bi se sponzorjem turnirja, brez katerih izvedba turnirja ne bi bila mogoča. HVALA VAM!!!

 

(Skupno 173 obiskov, današnjih obiskov 1)