Po sladki zmagi v Ribnici in prvih dveh točkah v 10. sezoni tekmovanja med prvoligaši, ivanške rokometaše na domačem igrišču čaka aktualni državni prvak, RK Celje Pivovarna Laško. Srečanje 2. kroga Lige NLB med SVIŠ-em in Celjem bo v jutri, v soboto, 16. septembra ob 20. uri. Za razliko od naše ekipe, so gostje na uvodnem derbiju morali priznati premoč Trimu iz Trebnjega. Med tednom so bili za malo prekratki tudi v Ligi prvakov, proti danskemu GOG Gudmeju.

Kljub temu, da je favorit jasen, bodo varovanci trenerja Aleksandra Polaka naredili vse potrebno, da bodo Celjanom nudili kar se da dober odpor. V srečanje lahko SVIŠ-evi igralci vstopijo sproščeno in samozavestno. Na krilih zvestih navijačev in lepo napolnjene dvorane, bo mnogo lažje.

Za kratek komentar pred srečanjem smo prosili srednjega zunanjega, Andraža Justina: “Tekme proti aktualnim državnim prvakom je vedno lepo igrati. Prav tako bo to naša prva domača tekma v tej sezoni, kjer se bomo poizkušali pokazati v najboljši luči. Pomembno bo, da v napadu ne bomo izgubljali žog ter se borili v obrambi, potem pa bomo videli kaj nam bo to prineslo.” 

Navijači, tudi letos smo za vas pripravili izjemno ugodno ponudbo za ogled domačih tekem. Vabimo vas k nakupu SEZONSKE VSTOPNICE, ki skupaj z novo kartico stane SAMO 55€ in s katero si boste lahko ogledali vseh 13 tekem državnega prvenstva in vse domače tekme v Pokalu Slovenije! Dober razlog za nakup vstopnic, s katerim podpirate mlado ekipo iz Ivančne Gorice!

Skupaj z našim sponzorjem, podjetjem VITATERM d.o.o. iz Stične, ki se ukvarja s celostnimi rešitvami na področju ogrevanja s toplotnimi črpalkami in hlajenja s klimatskimi napravami, bomo v nagradni igri med polčasom podelili praktične nagrade in “ČISTILEC ZRAKA”, ki ga podarja omenjeno podjetje. Hvala podjetju Vitaterm!

Sponzor tekme je:

  • Dnevni bar Glorija iz Ivančne Gorice, kjer vas s prijazno postrežbo in nasmehom pospremijo v nov dan.

(Skupno 175 obiskov, današnjih obiskov 1)