Sobotni večer 3. kroga Lige NLB bosta ob 18. uri začela RK Gorenje Velenje in RK SVIŠ Ivančna Gorica. Tudi na to srečanje se SVIŠ-evi igralci odpravljajo sproščeni in neobremenjeni. Po uvodni zmagi nad Ribnico in presenetljivi, toda več kot zasluženi zgodovinski točki proti Celju (zaradi pritožbe nasprotnika na dogajanje v zadnjih sekundah srečanja, slednja še ni potrjena), se tokrat Ivančani odpravljajo v Velenje.

Domača ekipa iz Velenja po dveh odigranih tekmah še ne pozna poraza. V 1. krogu so se morali proti novincu iz Škofljice zelo potruditi, da so v drugem delu srečanja prišli do zmage, ki so jo nadgradili na derbiju kroga v Trebnjem, kjer so po izjemno napeti in izenačeni tekmi z majhnim številom zadetkov slavili z izidom 22-24. SVIŠ je kot že rečeno na dveh srečanjih zbral 3 točke. Bolj kot o presenetljivem remiju s Celjem, se je v medijih pisalo o celjski pritožbi, izjema je današnji spletni članek Dela, ki lepo opiše vizijo in delo v majhnem, a srčnem klubu z mnogimi prostovoljci. Ivanški strateg in njegovi fantje se s tem ne obremenjujejo, marljivo trenirajo in na gostovanje ne odhajajo z belo zastavo.

Vratar David Pekeč, ki je na “derbiju” s Celjem dokazal svojo kakovost, je pred srečanjem 3. kroga povedal: “Po dveh dobrih predstavah se odpravljamo na težko gostovanje v Velenje. Naš cilj je prenesti zbranost in energijo s prejšnjih tekem, ter se z ekipno igro prikazati v čim boljši luči tudi proti Velenju. Prav tako vabim vse navijače, da nas pridete podpreti v čim večjem številu.”

Gremo v Velenje in navijajmo za SVIŠ!!!

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)