Sobotni dvoboj 4. kroga Lige NLB med domačim RK SVIŠ Ivančna Gorico in gosti iz RK Dobove, ki se prične ob 19. uri, bo imel zajeten uvod v večerno rokometno poslastico. Že v dopoldanskem delu se bodo na 1. turnirju v dvorani OŠ Stična pomerili mlajši dečki A. Sledi tekma kadetov v kvalifikacijah za prvo ligo, od 15. ure dalje pa bodo za pestro rokometno dogajanje poskrbeli nekdanji zvezdniki SVIŠ-a, ki se bodo pomerili na tekmi, poimenovani OLD STARS 2023. Vsi skupaj pa bomo zvečer navijali in stiskali pesti za člansko ekipo.

Po zmagi v Ribnici in zgodovinski točki proti Celju, so varovanci trenerja Aleksandra Polaka na gostovanju v Velenju morali priznati premoč nasprotniku. Jutri, v soboto, 30. septembra ob 19. uri se bodo pomerili z Dobovo, ki bo iskala prve točke v sezoni. Ivančani s tremi osvojenimi točkami zasedajo sredino prvenstvene lestvice.

Jutrišnji dvoboj bo pomemben za obe ekipi, saj točke proti neposrednim konkurentom štejejo dvojno. Pred srečanjem 4. kroga, je Marko Marojevič, srednji zunanji povedal: “V soboto nas čaka težka tekma proti ekipi Dobove. V tekmo vstopamo motivirano in samozavestno. Prav tako bomo poizkusili popraviti napake iz prejšnjega kroga. Pričakujem napet dvoboj vse do zadnje minute.

Obeta se nam zanimivo srečanje, zato vsi lepo vabljeni, da zopet napolnimo dvorano in pripravimo odlično navijaško vzdušje ter domačim fantom pomagamo v boju za nove prvenstvene točke.

Sobotni razpored tekem, Dvorana OŠ Stična:

09.00 MDA RK SVIŠ Ivančna Gorica : RK SVIŠ Ivančna Gorica B (1. turnir)

09.45 MDA RK Trimo Trebnje : RK SVIŠ Ivančna Gorica (1. turnir)

10.30 MDA RK SVIŠ Ivančna Gorica B : RK SVIŠ Ivančna Gorica (1. turnir)

12.15 KAD RK SVIŠ Ivančna Gorica : RK Drava Ptuj (3. krog, kvalifikacije za 1. ligo, skupina C)

15.00 OLD STARS 2023 (rokometna tekma nekdanjih SVIŠ-evih zvezdnikov)

19.00 ČLA RK SVIŠ Ivančna Gorica : RK Dobova (4. krog Lige NLB)

V celotnem rokometnem dnevu se bo zagotovo našlo kaj tudi za vas, zato se nam pridružite. Obljubljamo, da vam ne bo žal. Poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo.

Sponzor tekme je:

  • VETERINA DOBRO-GROSUPLJE, ki ima veterinarski ambulanti v Ivančni Gorici in Grosupljem.

DEJMO SVIŠ!

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)