Po kratkem reprezentančnem premoru bomo jutri 7. novembra, ob 19. uri zopet priča rokometnemu dogajanju v dvorani OŠ Stična. Tokrat ivanške rokometaše čaka šestnajstina Pokala Slovenije proti ekipi Urbanscape Loke. 

Gostje iz gorenjske so našim fantom dobrih 14 dni nazaj zadali šele drugi poraz v letošnji sezoni. Po napeti končnici so slavili z minimalno razliko (32-31). Jutri bo torej lepa priložnost, da se rokometaši SVIŠ-a gostujočim igralcem oddolžijo in pred izjemnimi navijači ohranijo svojo trdnjavo nepremagano.

Ivančani imajo sicer lepe spomine na Pokalno tekmovanje Slovenije, saj so bili že trikrat udeleženci zaključnega finalnega turnirja. Dvakrat so osvojili 4. mesto (sezona 2012/2013 in 2018/2019), enkrat pa z 2. mestom (2013/2014) pisali zgodovino in dosegli enega največjih uspehov. Nadejamo se, da tudi letos, ko naravnost blestijo v državnem prvenstvu, pokažejo kaj zmorejo in znajo.

Mladi in nadarjeni Roš Omahen, ki se je v preteklih dneh s svojim soigralcem Vidom Komparetom udeležil akcije slovenske mladinske reprezentance, je pred srečanjem z Loko povedal: “V torek nas čaka prva pokalna tekma z neugodno ekipo iz Škofje Loke. V domači dvorani se bomo borili zbrano in po najboljših močeh, da si zagotovimo napredovanje. Navijači, se vidimo!”

Ljubitelji rokometa pridite na pomoč in še enkrat več napolnimo dvorano in pripravimo odlično navijaško vzdušje.

DEJMO SVIŠ, NAVIJAMO ZA VAS!!!

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)