Le še en dan nas loči do zadnje tekme v koledarskem letu 2023. Rokometaši SVIŠ-a namreč jutri, v soboto, 16. decembra ob 19. uri, na domačem igrišču zaključujejo izjemno uspešen jesenski del tekmovalne sezone. Nasproti jim bo stala ekipa MRK Ljubljane. Navijači vabljeni, da še enkrat več napolnimo dvorano in fante nagradimo za odlične dosežke.

Na prvoligaški sceni je ivanška ekipa v dosedanjih dvanajstih srečanjih še neporažena v domači dvorani, letos pa so brez točk proti izbrancem Aleksandra Polaka ostali že Celje, novomeška Krka, Riko Ribnica in mnogi drugi. V 13. krogu Lige NLB kot že rečeno fante iz Ivančne Gorice, v domači trdnjavi OŠ Stična, čaka zelo pomembna tekma proti ekipi MRK Ljubljana, ki jo vodi nekdanji igralec SVIŠ-a, Roman Šimon.

Navijači, še enkrat več napolnimo vsak kotiček naše rokometne lepotice in fante podprimo ob zaključku koledarskega leta in jim pomagajmo do novih, zelo pomembnih točk. 

Jaka Glavan, ki skupaj s Pekečem tvori izjemen vratarski dvojec, je pred jutrišnjo tekmo povedal : “Po dveh medlih gostovanjih se še zadnjič letos selimo na domači parket. K nam prihaja mlada ekipa Ljubljane, ki igra hiter rokomet in je željna dokazovanja. Potrebno bo pokazati borbeno igro, predvsem čvrstost v obrambi in koncentracijo v napadu. Oboji potrebujemo točke, mi pa bomo storili vse, da točki ostaneta v Ivančni Gorici.”

Sponzorja tekme sta:

  • podjetje Boomer d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki upravlja verigo trgovin za male živali Petish in
  • podjetje Armex Armature d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki je na trgu že več kot 30 let in iz svojega prodajnega asortimana ponuja sisteme za zbiranje deževnice in biološke čistilne naprave.

Se vidimo v soboto ob 19. uri. DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)