Jutri, v soboto, 23. marca, se ob 19. uri V IVANČNI GORICI obeta nov atraktiven rokometni obračun. Rokometaši SVIŠ-a se po reprezentančnem premoru ponovno vračajo na domači parket. Ekipa je odločena potrditi obstanek med prvoligaško elito že predčasno, zato bo potrebna bučna podpora s tribun. v Ivančno Gorico prihaja RD Urbanscape Loka.

Po odličnem jesenskem delu, ko so ivanški rokometaši na lestvici zasedali 6. mesto, se jim v nadaljevanju prvenstva ni vse izšlo po načrtih. Že na prvi tekmi nadaljevanja proti Ribnici se je poškodoval eden ključnih igralcev domače zasedbe, Simon Vidmar, ki je med tem že prestal operacijo in mu na tem mestu želimo uspešno okrevanje. Izenačena tekma je na koncu pripadla gostom iz dežele suhe robe. Gostovanje v Celju in domača tekma z Velenjem sta prinesli visoka poraza. Zelo pomembno srečanje v Dobovi so po slabi igri naši igralci izgubili za 2 zadetka, med tem, ko so na domačem parketu, pred polno dvorano glasnih navijačev le za zadetek ostali prekratki tudi proti zasedbi Slovenj Gradca. Evropska Krka je pred reprezentančnim premorom še poglobila rezultatski manjko točk, ki jih bodo SVIŠ-evi igralci poskušali dobiti proti škofjeloški zasedbi.

Izkušeni zunanji igralec Simon Stopar je pred jutrišnjim srečanjem povedal: Čaka nas zelo neugodna ekipa Urbanscape Loke. Vse je podrejeno enemu cilju. Želimo odigrati dobro tekmo ter zmagati. Vabim vse navijače, da še enkrat več napolnite dvorano ter nam pomagate do uspeha. Potrebujemo Vas!

SPONZORJA TEKME STA:

  • podjetje DIEM, d. o. o., ki se ukvarja z ogrevanjem, prezračevanjem in klimatizacijo ter
  • podjetje MEDIP, D. O. O., ki se ukvarja s prodajo medicinske opreme.

SE VIDIMO!

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)