Led je prebit, SVIŠ-evi rokometaši so se minulo soboto po izenačeni borbi z ekipo Urbanscape Loke razšli z neodločenim izidom in tako v drugem delu prvenstva dobili prvo, še kako potrebno točko. Že jutri se odpravljajo na gostovanje v Ljubljano na Kodeljevo, kjer bodo poizkušali proti Slovanovim rokometašem povečati točkovni izkupiček.

S 16-imi obrambami nedvomno junak srečanja z Loko, Jaka Glavan je po tekmi takole strnil svoje misli: “Prva točka v nadaljevanju prvenstva, končno smo prebili led. Ne glede na vse, smo na koncu dobili vsaj točko, ki smo si jo zaslužili oboji. Čestitke Loki za borbo. Upam, da nadaljujemo s takim ritmom, s tako borbo. Že vnaprej vabljeni vsi navijači, da nas v Ljubljani, na Slovanu podprete v čim večjem številu in da še naprej nabiramo pomembne točke. 

Jutrišnja nasprotnika na prvenstveni lestvici ločujeta le dve točki. Ivanški rokometaši se nahajajo na 9. mestu, Slovanovi igralci pa jim dihajo za ovratnik na 10. mestu. V prvem delu državnega prvenstva so na parketu dvorane OŠ Stična zanesljivo slavili naši igralci (27-21), kako bo jutri, pa bo znano v poznih večernih urah. Za razliko od naših rokometašev, so igralci s Kodeljevega v drugem delu pridno zbirali točke in se povzpeli po rezultatski lestvici. Premoč ljubljanski zasedbi so morali priznati nasprotniki Slovenj Gradca, Urbanscape Loke, Ormoža in Škofljice.

Otrok ljubljanskega kluba, ki je že dolga leta zvest SVIŠ-u, Marko Marojevič je povedal: “Zavedamo se, kam prihajamo v soboto. Slovan je zelo neugoden in zahteven nasprotnik, a naša osredotočenost je maksimalna in verjamem, da lahko s pravo igro uspemo iztržiti pozitiven rezultat.”

Fantje obljubljajo borbo in osredotočenost, navijači pa jih pri tem številčno podprimo. Tekma bo jutri, v soboto 30. marca 2024 ob 19. uri v športni dvorani Kodeljevo.

 

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)