V vrste SVIŠ-a se bo prihodnjo sezono kot posojeni član preselil up velenjskega Gorenja Matic Ravnikar, ki je zadnji dve sezoni nosil vodilno vlogo v zasedbi prvobeligaša iz Iga. Matic, dobrodošel!

Ravnikar je z rokometom pričel v domačem Slovenj Gradcu, od koder se je v srednji šoli preselil v Velenje in okrepil vrste Gorenja Velenja. Zanj je zaigral v kategoriji kadetov, mladincev in članov. V dresu velenjskih os je za prvo ekipo zbral 54 nastopov in prispeval 22 zadetkov. Zadnji dve sezoni se je zaradi študija preselil v prestolnico ter se kalil na posoji pri prvobeligašu iz Iga. Član slednjega je ostal dve sezoni, v tem obdobju pa na 53 tekmah dosegel kar 240 zadetkov.

V novi sezoni bo okrepil vrste SVIŠ-a kot posojeni član Gorenja Velenja. Z njim je klub sklenil enoletno posojo.

Matic Ravnikar, nova okrepitev RK SVIŠ Ivančna Gorica:
“Celotna rokometna javnost ve, da se v Ivančni Gorici dobro dela z mladimi ter uspešno razvija igralce, zato sem vesel in ponosen, da smo se dogovorili za sodelovanje. Prepričan sem, da bomo z ekipo izpolnili zastavljene cilje ob začetku sezone ter se ob podpori domačih navijačev veselili skupnih izzivov.”

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Matic Ravnikar
POZICIJA: Srednji zunanji
DATUM ROJSTVA: 22. 1. 2003
DOSEDANJI KLUBI: RK Slovenj Gradec (-2018), RK Gorenje Velenje (2018-2022), RK Mokerc-KIG (2022-2024), RK SVIŠ Ivančna Gorica (2024-).

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)