Klub z velikim ponosom sporoča, da bo v novo sezono vstopil s spremenjenim imenom in glavnim sponzorjem. Vodstvo je danes sklenilo partnerstvo z lokalnim podjetjem Cugelj PVC in ALU okna, ki bo ogromno doprinesel k nadaljnjemu razvoju in izboljšanju pogojev rokometa v občini Ivančna Gorica.

Predsednik kluba Marjan Potokar in podpredsednik Jože Polak sta danes sklenila sodelovanje s predstavnikom podjetja Cugelj, g. Ignacem Cugljem. Vodstvo kluba je tako uspelo pridobiti glavnega sponzorja, ki bo celotnemu ivanškemu rokometu ogromno doprinesel za razvoj kluba v prihajajočem obdobju.

V novi sezoni se bo klub preimenoval v RK SVIŠ CUGELJ OKNA IVANČNA GORICA, obenem pa sezona 2024/2025 prinaša nove priložnosti in izzive za skupne uspehe.

Uradna predstavitev sodelovanja z glavnim sponzorjem bo predstavljena v okviru 13. mednarodnega turnirja Ivančna Gorica 2024, ki bo na sporedu med petkom, 23. avgustom in nedeljo, 25. avgustom.

Marjan Potokar, predsednik RK SVIŠ Cugelj okna Ivančna Gorica:
“Neizmerno sem ponosen na današnji dan. Podpis pogodbe predstavlja novo zgodbo in dodatno stabilnost v prihodnosti. Lokalno podjetje Cugelj je prepoznavno v tej regiji že vrsto let in verjamem, da bomo s skupnimi močmi realizirali zastavljene cilje.”

Ignac Cugelj, predstavnik podjetja Cugelj PVC in ALU okna:
“Za podporo RK SVIŠ Ivančna Gorica smo se z veseljem odločili. Ekipa v prvi ligi nastopa že četrto sezono zapored. To so lokalni fantje – vse kar delajo, to počnejo skoraj prostovoljno. Ti mladi fantje imajo ogromno odrekanja, vsak dan trenirajo in v sezoni odigrajo več kot 30 tekem. Prav zato smo se odločili v podjetju, da jih podpremo.”

(Skupno 226 obiskov, današnjih obiskov 1)