Ta konec tedna bodo Ivančno Gorico preplavili mladi in nadobudni rokometaši, ki se bodo tri dni borili na tradicionalnem 13. mednarodnem turnirju za mlajše selekcije. Ob tem se obeta pestro dogajanje tudi izven igrišča, v soboto pa bo pika na i, na sporedu tudi članski turnir.

Turnir bo letos prvič potekal na štirih igriščih. Ob običajnih lokacijah (dvorana OŠ Stična in Srednja šola Josipa Jurčiča) bo nekaj tekem odigranih tudi na dveh zunanjih igriščih v športnem parku Ivančna Gorica (nahaja se v neposredni bližini obeh dvoran). V starostnih kategorijah mlajših in starejših dečkov ter kadetov bo nastopilo skupaj 36 ekip iz 13 klubov, od tega tudi RK Metalac Zagreb, ki prihaja iz Hrvaške.

V treh dneh bo tako na štirih lokacijah v Ivančni Gorici odigranih več kot 90 tekem. V sklopu celotnega dogajanja, ki velja za najmočnejši turnir v Sloveniji, bo v soboto ob 15:30 na sporedu tudi otvoritev turnirja (športni park Ivančna Gorica). Ob 16. uri se prične tudi članski turnir, na katerem bodo poleg SVIŠ-a nastopili še rokometaši Herz Šmartnega, Radovljice ter avstrijskega Ferlacha.

Ob tem bo poskrbljeno tudi za pestro dogajanje ob tekmah. Ob prodaji hrane in pijače bodo letos na voljo tudi kokice, prodaja majic, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za dobro glasbo.

Večji podporniki turnirja:

Manjši podporniki turnirja:

  • Doživljajski park CUKARCA
  • Kovinarstvo Robert Pavc
  • GMK Gregor Kompare s.p.
  • Avtotek Kavšek
  • DIHTA

Vse informacije o turnirju ter razporedu tekem bodo na voljo na klubski spletni strani ter socialnih omrežjih.

Se vidimo na turnirju! 

(Skupno 902 obiskov, današnjih obiskov 1)