Otvoritev sezone na domačem igrišču, z novim imenom RK SVIŠ Cugelj okna Ivančna Gorica je uspešno za nami. Trebanjski Trimo je na gostovanje v Ivančno Gorico prišel kot favorit in vlogo tudi upravičil, toda ivanška zasedba se je kvalitetnejšim gostom več kot uspešno upirala.

Celo več, prvo četrtino srečanja sta bili ekipi izenačeni. V nadaljevanje so igralci Trebnjega odšli s prednostjo treh zadetkov (12-15), si priborili že 8 zadetkov prednosti (17-25), toda domači fantje so na krilih izjemne navijaške podpore pokazali svoj pravi obraz in na koncu lanskoletnim pokalnim prvakom in državnim podprvakom priznali premoč samo s tremi zadetki razlike (27-30). Borbeno predstavo so znali nadgraditi tudi številčni navijači in nepogrešljive navijačice Vison dance teama.

Sobotni večer prinaša tekmo 2. kroga Lige NLB, ko bo zasedba trenerja Aleksandra Polaka gostovala pri novincu v ligi, ekipi Misteral Krškega. Kapetan Nik Pirnat pred pomembnim srečanjem pravi: “V Krškem pričakujemo vroče gostovanje in eno dobro borbo. Hočemo nadgraditi igro iz prve tekme. Povabil bi tudi vse navijače in SE VIDIMO!

Podprimo našo ekipo in NAVIJAJMO ZA SVIŠ!

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)