Minula sobota nam bo ostala v spominu po izjemni zmagi ivanške ekipe nad četrtouvrščeno Ribnico. V zaostali tekmi 7. kroga smo namreč spremljali zelo izenačeno tekmo, v kateri so domači fantje v končnici tekme strli odpor gostov in slavili z izidom 27-25 (polčas 15-12). Na krilih glasnih navijačev so odlično vstopili v koledarsko leto in vpisali novi dve točki. Že jutri pa jih čaka nov izziv, ko v Ivančni Gorici gostujejo obalni rokometaši iz Kopra.

Še kako je živ spomin na gostovanje v 1. krogu Lige NLB, ko so varovanci trenerja Aleksandra Polaka pripravili pravi čudežni preobrat in v dobri minuti in pol nadoknadili 4 zadetke zaostanka in prišli do prve točke v sezoni. Koprčani so se po nekoliko slabšem začetku prvenstva in menjavi trenerja postavili na noge. Od 6. kroga dalje, ko so na gostovanju v Novem mestu zabeležili prvo zmago, so z visoko razliko premagovali vse tekmece po vrsti, izjema sta samo Trimo in Velenje, proti katerim so morali priznati premoč. Z osvojenimi 13-imi točkami zasedajo 7. mesto na prvenstveni lestvici. Ivančani se z dvema zmagama in kar petimi neodločenimi izidi in zbranimi 9-imi točkami nahajajo na 10. mestu.

Pred tekmo 14. kroga Lige NLB je bil za kratko izjavo na voljo hitronogi krilni igralec Matevž Tekavčič: Pred nami je zelo težka tekma, ki jo bomo poizkusili obrniti v našo prid, saj imamo prednost domačega igrišča. Mislim, da nas čaka zelo napet boj. Nimamo kaj izgubiti in gremo sproščeno v tekmo. Ponovno se nam obeta zelo gledljiva tekma, zato vabim vse navijače, da nas pridejo podpreti, ker je z njimi veliko lažje.”

Navijači, jutri ob 19. uri bo šlo zares. Fantje vas potrebujejo in obljubljajo boj do zadnje sekunde! DEJMO SVIŠ!!!
 
Sponzorja sobotne tekme sta:
  • podjetje Armex iz Ivančne Gorice in
  • podjetje VICEROYS d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki se ukvarja z gradbenim inženirstvom.

 

Lepo vabljeni!

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)