Rokometaše SVIŠ-a Cugelj okna Ivančna Gorica v 3. krogu Lige NLB čaka nova domača preizkušnja. Na ivanškem parketu bo gostovala neugodna zasedba Jeruzalema iz Ormoža, srečanje pa bo zaradi evropske tekme slednjih potekalo v sredo, 25. septembra, ob 19:30.

Ivančani so v sezono sicer krenili z dvema porazoma, a verjamejo v boljše nadaljevanje sezone. Na uvodnih dveh srečanjih so morali priznati premoč trebanjskemu Trimu ter Krškemu, zdaj pa prihajajo tekme, kjer bodo lepe priložnosti za osvojitev prvih točk v sezoni. Prva bo na sporedu že v sredo, 25. septembra, in sicer bo ob 19:30 v Ivančni Gorici gostoval Jeruzalem Ormož. Vinarji so v uvodnih dveh srečanjih zbrali dve točki, in sicer ob uvodnemu porazu v Celju slavili na domačem parketu proti Kopru.

Nik Pirnat, kapetan RK SVIŠ Cugelj okna Ivančna Gorica:
“Jutri k nam prihaja ekipa Jeruzalema iz Ormoža. Kljub uvodnima porazoma smo ostali zbrani in nadaljevali z dobrim vzdušjem v ekipi. Tekme z Ormožem so zmeraj atraktivne za navijače, zato bi jih rad povabil čim več, da nam dajo dodatno energijo na igrišču, mi pa obljubljamo borbo do zadnje sekunde.”

Srečanje med ivanškimi in ormoškimi rokometaši se v sredo, 25. septembra prične ob 19:30, s prenosom na RZS TV.  

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)